تاثیر آب تصفیه شده بر سنگ کلیه

آیا آب تصفیه شده بر درمان سنگ کلیه تاثیر دارد؟

تاثیر آب تصفیه شده بر سنگ کلیه به این شکل می باشد که این دو با هم رابطه ای عکس دارند. شاید برای شما و یا اطرافیانتان پیش آمده باشد که ناگهان دچار دردهای وحشتناک و شدید در ناحیه کلیه خود شوید و از شدت درد پا بر زمین بکوبید. اما آیا واقعا آب تصفیه شده بر سنگ کلیه تائیر دارد؟ در ادامه به این موضوع خواهیم پرداخت که سنگ کلیه چیست؟ چه راهکارهای ساده ای برای جلوگیری از این بیماری وجود دارد؟ و آب تصفیه شده چه ویژگی هایی دارد؟ پس در ادامه مطلب با ما همراه باشید.

سنگ کلیه چیست؟

سنگ کلیه چیست؟ بهتر است اول به این پرسش پاسخ دهیم که سنگ کلیه چیست و چگونه در بدن انسان ایجاد می شود. بطور کلی جذب املاح و مواد معدنی ای مانند کلسیم در ناحیه کلیه منجر به بروز بیماری سنگ کلیه خواهد شد. به عبارت دیگر وجود این ماده در کلیه ها، احتمال سنگ ساز شدن این عضو بدن را بالا می برد. ماده کلسیم در بدن معمولاً با اگزالات و یا فسفر ترکیب شده و این ترکیب تشکیل بلورهایی را می‌دهد که با گذشت زمان بزرگتر می‌شوند و در نهایت مانند سنگ های ریز و درشت در قسمت کلیه دیده می‌شوند. سنگ های ریز از طریق مجاری ادراری و از کلیه های ما حرکت می کنند و دفع می‌شوند اما سنگ‌های درشت‌تر به این راحتی‌ها دفع نخواهند شد و باعث ایجاد درد در ناحیه شکم و کمر و خونریزی در ادرار می گردند که این ها می تواند نشانه های اولیه برای سنگ کلیه باشد. اما راه حل چیست؟

برای پیشگیری از ابتلا به سنگ کلیه راه های بسیاری وجود دارد که اصلی ترین آن را می توان نوشیدن روزانه ۸ تا ۱۲ لیوان آب سالم و بخصوص آب تصفیه شده دانست. دستگاه تصفیه آب خانگی می تواند املاح مضر ریز و درشت موجود در آب را تصفیه نموده و احتمال بروز سنگ کلیه را به حداقل برساند. کلیه ها مسئول تصفیه مواد معدنی اضافی و مواد زائد در بدن می باشند که برای این منظور به آب زیادی نیاز دارند.

آیا آب تصفیه شده از عفونت ادراری جلوگیری میکند؟

بدون آبرسانی مناسب به بدن این مواد زائد (کلسیم، اگزالات، فسفر) به درستی از بدن دفع نشده و در نهایت به صورت سنگ کلیه خود را نشان می دهند. همچنین نوشیدن آب تصفیه شده نه تنها به جلوگیری از سنگ کلیه کمک می کند بلکه اگر سنگ هم داشته باشید دفع آن را برای شما بسیار راحت تر می‌نماید. از دیگر عوامل ایجاد سنگ کلیه در بدن می‌توان به موارد زیر اشاره نمود:

  • کم آبی بدن: این مورد را می‌توان به‌راحتی از روی رنگ ادرار تشخیص داد. ادرار سالم، روشن و شفاف است. اگر ادرار شما تیره‌رنگ یا کدر است، نشانه آن است که بدن شما به اندازه کافی آب دریافت نمی‌کند. درواقع آب بدن را رقیق می‌کند و به دفع مواد زائد از بدن کمک می‌کند.
  • تغذیه ناسالم: مصرف بیش از حد پروتئین حیوانی، سدیم و ویتامین ث می‌تواند خطر ابتلا به سنگ کلیه را افزایش دهد. پروتئین حیوانی باعث تولید مواد زائدی به نام اورات می‌شود که می‌تواند منجربه تشکیل سنگ‌های اورات شود. همچنین سدیم باعث افزایش دفع کلسیم از ادرار می‌شود که می‌تواند منجربه تشکیل سنگ‌های کلسیم شود.
  • مصرف نمک زیاد: نمک حاوی سدیم است که می‌تواند باعث افزایش دفع کلسیم از ادرار شود که می‌تواند باعث تشکیل سنگ‌های کلسیم شود.
  • ژنتیک: برخی افراد به دلیل ژنتیک خود بیشتر در معرض ابتلا به سنگ کلیه هستند.

مزایا و تاثیر آب تصفیه شده بر سنگ کلیه

مزایای آب تصفیه شده بسیار است که در ادامه آن ها اشاره می‌کنیم. قابل توجه است که در تصفیه خانه های بزرگ شهری برای تصفیه آب از کلر و برخی از مواد شیمیایی دیگر استفاده شده که این مواد باعث از بین رفتن باکتری‌ها و ویروس‌ها می‌گردند. اما در این روش مقداری کلر در آب باقی می‌ماند که یکی از سمی ترین مواد برای بدن انسان می باشد. به همین دلیل بر روی دستگاه تصفیه آب خانگی از انواع مختلف فیلترها برای حذف این مواد مضر و شیمیایی موجود استفاده می‌کنند. از مهم ترین مزایای آب تصفیه شده می توان موارد زیر را برشمرد:

  • نوشیدن آب تصفیه شده باعث دوری از بیماری های سختی همچون سنگ کلیه می گردد.
  • آب تصفیه شده مواد شیمیایی و مضری برای بدن ندارد و کاملا سالم می باشد.
  • نوشیدن آب تصفیه شده باعث سلامت پوست و شادابی آن می گردد.
  • استفاده از آب سالم موجب انرژی بیشتر در افراد می شود.
» چرا آب تصفیه شده؟

آب تصفیه شده چه ویژگی هایی دارد؟

از جمله ویژگی های آب تصفیه شده می توان به پاک و سالم بودن آن اشاره کرد. اما این پاک و سالم بودن چه مشخصاتی باید داشته باشد؟ در زیر به برخی از این ویژگی ها خواهیم پرداخت:

  • آب تصفیه شده بدون طعم، رنگ و بوی خاصی می باشد و کاملا گوارا و شفاف است.
  • آب تصفیه شده حاوی هیچگونه میکروب، ویروس و مواد مضر نمی‌باشد.
  • در تصفیه آن از مواد شیمیایی و سموم مضر استفاده نشده است.
  • آب تصفیه شده نباید حاوی بیش از حد املاحی همچون کلسیم و منیزیم و آهن و مس باشد.

ایا اب تصفیه برای کلیه ضرر دارد؟

ایا اب تصفیه برای کلیه ضرر دارد؟ پاسخ این سوال را باید اینگونه بدهیم که خیر ضرری ندارد اما نکته ای که در اینجا و در بین کارشناسان مطرح می گردد به این صورت است که آن ها بر این باور هستند دستگاه های تصفیه آب علاوه بر مواد مضر و شیمیایی مواد معدنی و مفید آب را هم از آن می گیرد. اگر بخواهیم به این موضوع بپردازیم باید بگوییم که در دستگاه های غیر استاندارد و تولید کننده های دستگاه تصفیه آب اگر این مورد مد نظر قرار نگرفته باشد باعث می‌شود آب تصفیه شده کیفیت پایینی داشته باشد. اما چاره چیست؟

چاره این مشکل خرید دستگاه تصفیه آب اسمز معکوس شش مرحله ای است. زیرا که شرکت های بزرگ تولید کننده دستگاه تصفیه آب با تولید و تعبیه فیلترهای مینرال و و قلیایی برای غنی شدن آب از نظر مواد معدنی و همچنین بالا بردن خاصیت قلیایی آب این مشکل را رفع نموده اند تا آبی سالم تر و گوارا تر را در اختیار مشتریان خود بگذارند.

سخن پایانی

همانطور که اشاره داشتیم یکی از بیماری های شایع در بین مردان و زنان و همچنین کودکان کم آبی بدن می باشد که پیشگیری و رفع آن تنها با نوشیدن آبی سالم امکان پذیر است. در این زمینه به شما عزیزان پیشنهاد می کنیم از دستگاه تصفیه آب خانگی استاندارد استفاده نمایید که آب را با چندین مرحله گندزدایی و تصفیه می نماید و آبی گوارا در اختیار شما قرار می دهد که به جلوگیری از بسیاری از بیماری ها بخصوص سنگ کلیه کمک شایانی می‌کند. امیدواریم توانسته باشیم با ارائه این مطلب، تاثیر آب تصفیه شده بر سنگ کلیه را به خوبی توضیح دهیم تا با راه های مفید از جمله مصرف آب سالم از آن جلوگیری نماییم.

0 0 votes
امتیازدهی به مقاله
Subscribe
Notify of
1 دیدگاه
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
تمام نظرات را نمایش بده

واقعا از موقعی که آب تصفیه شده مصرف میکنیم خیلی پوستم شاداب تر شده و مشکلات گوارشیم حل شده ممنون از فروشگاه گوارنوش